A MÁRKA

TÖRTÉNETE
A Helia-D a 80-a évek óta a minőségi magyar kozmetikum szimbóluma. Sikeres lakossági szereplésünk, fejlesztői tapasztalataink alapján 2011 év végén elérkezettnek láttuk az időt egy új professzionális termékcsalád kifejlesztésére.

A Helia-D Professional márkát kifejezetten kozmetikus szakemberek számára fejlesztettük ki a Tradíció és Innováció jegyében, felhasználva a múlt értékes tapasztalatait és a jelen tudományos kutatásainak vívmányait.

MÁRKA PORTFÓLIÓ

Közel 90 termékünkkel igyekszünk a kozmetikai kezelések minden fázisára hatékony megoldást nyújtani. A katalógus ajánlott kezelési sorozatokat tartalmaz. Termékeink sokrétűen variálhatóak, minden termékcsalád kompatibilis egymással, a kezelések ezáltal személyre szabhatóak, a bőr típusának és állapotának megfelelően. Az ajánlott kezeléseken túl a variációk száma végtelen.

UTÓÁPOLÁSI TERMÉKEK

Az utóápolási termékek eladhatósága kiemelkedő a magas hatóanyagtartalmának, illetve elegáns csomagolásának köszönhetően.

HATÓANYAGOK

Termékeinkben a jól bevált hatóanyagaink mellett nagy hangsúlyt fektetünk a legmodernebb fejlesztések eredményeire is. A kukoricafellevél, napraforgószár, tokaji aszú, pándi meggy és szatmári szilva-kivonat mellett a modern összetevők is helyet kaptak termékeinkben, mint például a növényi őssejtek (alma-, argán-, feketenadálytő és nunatak), a hyaluronsav, a tengeri kollagén, a tarafa kivonat és a poliszacharidok.
FŐ HATÓANYAGOK