Új C-Vitaminos Lifting Sorozatunkhoz kifejlesztettünk egy arckontúr javító, lifting hatású masszázstechnikát.

A  speciális termékek és az új masszázstechnika együttes használatával még hatásosabb eredményeket tudunk elérni a bőr öregedésével szemben. Maga a masszázs, anti-age masszázsmozdulatokra épül, mely felgyorsítja a nyirokkeringést és hozzájárul a méreganyagok távozásához. Ennek következménye, hogy a mozdulatsor követi a nyirokelvezetés sávszerű irányát.

A Helia-D Professional Lifting Masszázs 6 részből áll:

A masszázs specialitása, hogy a lazításon kívül helyet kap a globális és lokális stimuláció, amely provokált izom-összehúzódásokat eredményez. A kor előrehaladtával igen jellemzővé válik a szemkörnyéki ödéma, melyre külön figyelmet fordítunk. A Lifting masszázs része a szemkörnyéki masszázs, ahol nagy jelentősége van az irányvonalaknak. A masszázs végén átmasszírozzuk a dekoltázst és a kart, hogy teljes komfortérzetet nyújtsunk a vendégeknek.

Összességében a lifting masszázs egy lokális stimulációval kezdődik majd kontúrjavító masszázstechnikával folytatódik, végül egybefüggő mozdulatsorral fejeződik be. A simító, pumpáló és pontszerű mozdulatok egy összefüggő, pihentető és kellemesen ritmusos masszázst eredményeznek.

 

A masszázs elsajátításához és az új termékcsalád megismeréséhez oktatásokat szervezünk szerte az országban, melyek időpontjairól tájékozódhatsz weboldalunkon és facebook oldalunkon.